Това заяви културният антрополог проф. Ивайло Дичев пред NOVA NEWS. По

...
Това заяви културният антрополог проф. Ивайло Дичев пред NOVA NEWS. По
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: Всеки момент това правителство може да падне

Това съобщи културният антрополог проф. Ивайло Дичев пред NOVA NEWS.

 

По думите му в политиката няма по какъв начин да не се вършат взаимни отстъпки. Специалистът изрази мнение, че сме в такава обстановка, в която нещата са извънредно сложни.

 

Според антрополога „ Възраждане ” припомнят на края на нацистката групировка на Хитлер. Експертът добави, че представителите на тази политическа групировка са деструктивна мощ, желаят да разрушат страната.

 

" Никакъв различен ход нямаме сега, с изключение на конституционна промяна. Тя не може да стане без Движение за права и свободи, които държат на своя народен представител Делян Пеевски, който стана член на Комисията за конституционни въпроси. Трябва някак си да се преглътне взаимоотношението с него – няма различен метод. Трябва да се търси взаимоотношението с Българска социалистическа партия, с Има Такъв Народ. От една страна е символиката, погнусата, въпреки това е разсъдъкът ”, посочи проф. Дичев.

 

" Ние сме в комплицирана обстановка - виждаме какво става в прокуратурата, чакаме бюджет ", означи той.

 

Относно проблема с отдръпването на шестима членове на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет на първото предложение за освобождение на основния прокурор Иван Гешев, Дичев разяснява следното:

 

„ Очевидно е, че прокуратурата е под властта на някакви сили, които не знаем какви са ", посочи преподавателят.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР